Holtbjerg Aktivitetshus

Her kan du tilmelde dig og se de mange tilbud på Holtbjerg Aktivitetshus.

Her finder du en bred vifte af aktivitets- og motionstilbud. Disse tilbud er skabt af de medlemmer, som har valgt at hjælpe til i huset som frivillige igangsættere.

Husets centerråd er omdrejningspunktet for brugerindflydelsen.

Sæson 2018-19

Køb af medlemsskab starter 16. august 2018

Tilmelding til holdene starter den 23. august kl. 14.00.

Hvordan kan du blive medlem og tilmelde dig?

Køb medlemskort her på hjemmesiden.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kan du henvende dig i vores Information på alle hverdage.

Igen i sæson 2018/19 åbnes op for medlemsskab til 50+ årige, som bor i Holtbjergområdet (Knudsvej, Valdemarsvej, Thyrasvej og Gormsvej). 

Se nyhederne fra Holtbjerg Aktivitetshus her

NYT FRA CENTERRÅDET

Lone Christiansen og Elin Villadsen ønskede ikke genvalg i stedet for er Niel Arvedsen og Birgit Jørgensen opstillet til Centerrådet og valgt. Vi glæder os til samarbejdet, som starter på konstitueringsmøde 4. april.

NYT FRA AKTIVITETS- OG TRÆNINGS HOLDENE

Dart og billard. Som følger af sidste mdr. opråb er der en der har meldt sig til at spille Dart. Er der ikke et par stykker der har lyst til at prøve kræfter med hende.

Nuværende KUNSTUDSTILLING Andrea Arnecke, Karen Jørgensen + en mere.

FORÅRET ER PÅ VEJ!

Giver forårets komme anledning til oprydning i gemmerne - så tager vi gerne imod lopper til vores loppehjørne. Intet er for småt - men noget kan blive for stort. Er du i tvivl, så kontakt Pia på tlf. 21194530.

KOMMENDE ARRANGEMENTER

Banko 5 marts.
Vinsmagning den. 13 marts. (Betaling ved tilmelding)
Banko 19 marts.
Fælles spisning 29. marts. (Betaling ved tilmelding)

Åbenthus 24. april


NYT FRA CENTERRÅDET

Sundhedsdagen d 22-1 blev en rigtig god dag, og vi kunne sige velkommen til mange nye ansigter. Stor tak til alle, som gav en hånd med og besøgte os.

PERSONALE NYT

Katrine Robæk ergoterapeut på Koloritten, vil hjælpe Jytte med hold træning og andre opgaver, da Jytte stadig er involveret i implementering af vores nye omsorgssystem. Håber i alle vil tage god imod hende.

VALG TIL CENTERRÅDET

Der kan nu hentes kandidatlister i informationen, for hvem, der kunne tænke sig være med i vores centerråd og derved være med til at tegne husets profil og sikrer, vi forsat har tilbud om fælles oplevelser og samvær til gavn og glæde for nuværende og kommende medlemmer.
Kandidatlisterne skal afleveres senest 21. februar til personalet.
Læs mere om Centerrådet og Centerrådsvalget på opslagstavlen.

NYT FRA AKTIVITETS- OG TRÆNINGS HOLDENE

Tirsdag den 29 januar var vi 19 personer der var til fællesspisning, Hvor vi fik rigtig dejlig mad som Knud og Knud- Erik havde lavet til os. Vi havde det rigtig hyggeligt og vi håber der kommer flere næste gang.
Så Svend og Hanne har noget at leve op til den 26 februar, når de skal lave gryde stegt kylling med kartofler og agurkesalat.

Birthe Jørgensen og Hanne Josiassen har sagt ja til at være vores nye udflugts udvalg. Vi håber spændt på deres første udflugt, når det bliver lidt varmer i vejret.
Der har være efterspørgsel efter nogen som vil være med til at spille billard og dart. Har du lyst til at spille kunne vi mødes d. 26 / 2 kl. 10.00 og snakke om, hvornår vi kan spille sammen. Er du forhindret denne dag så ring til Pia på tlf. 21194530

KOMMENDE ARRANGEMENTER

19. februar Banko
26. februar Fælles spisning
5. marts Banko
13. marts Vinsmagning


Holtbjerg Aktivitetshus

Kontaktinfo

Holtbjerg Aktivitethus
Valdemarsvej 347 d3
7400 Herning
Tlf.: 96285935

Pia Voetmann
Kontaktperson
Tlf.: 21194530
Send e-mail

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.

Læs mere om sikker mail