Praktiske oplysninger om Holtbjerg Aktivitetshus

Her kan du læse lidt om lukkedage, centerråd og læse referater fra deres møder.

Holtbjerg Nyt - juni-juli-august 2020

Vi åbner ...

Som det blev udmeldt via conventus 11.6.20 forventes Holtbjerg Aktivitetshus ikke at åbne før den nye sæson. Det nye Årsprogram forventes at kunne ses på www.aktiv.herning.dk fra uge 27.

Men…..

  • Fra uge 25 begynder vi at genåbne terapeut træningen ved og efter aftale med Jytte Hoffmann. Da vi har mange restriktioner, vi skal sikre, er overholdt, sker åbningen gradvis.
  • Derudover har vi mulighed for at genåbne bassin holdene i DGI. Alle deltagere på disse hold er kontaktet, i forhold til at sikre, holdstørrelsen passer til DGI`s restriktioner.

Hvis vi skulle få mulighed for at genåbne yderligere, vil i, som vil være omfattet af dette, blive kontaktet.

Derudover vil centerrådet og personalet gerne sige Jer tusind tak for en sæson, som er ved at rinde ud. Selv om den endte noget brat, har vi alligevel haft mange gode stunder og oplevelser for og med hinanden, som vi glædes os til at genoptage igen.
For at varme op til den nye sæson, inviteres alle frivillige til et frokostmøde d. 12. august. Herom komme invitation ud inden længe.

NYT NÆSTE SÆSON

I løbet af den sidste tid har der være ommøblering af informationen/ butikken. Årsagen hertil er, at centerråd gerne vil sætte fokus på at byde såvel nye som tidligere brugere velkommen, når I kommer ind i huset. Derfor arbejdes der på, at informationen bemandes ½ time formiddag og eftermiddag før de fleste aktiviteter går i gang. Hvis du tænker, det kunne være en spændende opgave, må du endelig kontakte Sally og høre mere om, hvad den indeholder.

Samtidig er fordelen ved at skille information og cafe desuden, en ny mulighed for, man nu kan betale med Mobil Pay. Da det er to forskellige numre, som man derved ikke blander sammen.

I Årsprogrammet kan I bl.a. læse mere om følgende nyheder:

  • Fiskegruppe
  • Knipling
  • Første hjælps kurser
  • Juleworkshops

Vi har desuden fået mulighed for at få hjælp til opstart af 2 nye hold.

Jonna Johansen vil torsdag eftermiddage starte Torsdagscafe med spil, sang og samvær. Jonna er aktivitetspersonale på Koloritten, hvor hun har stor erfaring med samværs aktiviteter og motionstilbud og ses ofte med en guitar i hånden.

Mariola Jensen vil I kunne møde torsdag eftermiddag hvor hun starter Senior yoga/wellness. Mariola er aktivitetspersonale på Toftebo Aktivitetscenter og daghjem og har også stor erfaring med samværs aktiviteter og motionstilbud og nyder at skabe den rette stemning - så alt kan ske til Yoga.

Begge glæder de sig til at lære jer at kende og håber, i vil bakke op om tilbuddene.

DET SKER I AUGUST

Uge 33 Torsdag 13. 9.00 Online køb af medlemskab til Holtbjerg er mulig.

Uge 34 Torsdag 20. 14.00 - 16.00 Sæsonstart, salg af medlemskab og tilmelding til Aktiviteter på Holtbjerg aktivitetshus OBS: Benyt HELST Dankort, visa, MasterCard eller mobilpay.

I ønskes alle en rigtig dejlig sommer
Med venlig hilsen
Centerrådet, Sally, Jytte, Sanne og Allis