Koloritten råder over 15 aktivitets- og træningslokaler af forskellig størrelse med forskellige muligheder. Salen har plads til 150 personer og Caféen til 150 gæster.

Aktiviteterne foregår hovedsageligt i Kolorittens åbningstid, enkelte aktiviteter og arrangementer om aftenen og i weekenden. På Koloritten er der ansat Aktivitetsmedarbejdere, cafékoordinator, rengøringsmedarbejder, pedel, aktivitetskoordinator og leder af Træning og Aktivitet område Øst (i daglig tale TAK øst).

Desuden fysioterapeuter og ergoterapeuter som dels har træning på Koloritten og dels i borgernes eget hjem samt arbejdsmiljøopgaver i samarbejde med hjemmeplejen. Herning Kommunes forebyggende hjemmebesøgskonsulenter har også udgangspunkt fra Koloritten.

Blandt Kolorittens medlemmer, vælges Centerrådet, hvis opgave er at sikre Koloritten er stedet hvor aktivitet, fællesskab og trivsel er i fokus via varierende aktivitetstilbud samt at skabe gode rammer for frivillige i samarbejde med personale. 

Aktiviteterne ledes af frivillige igangsættere, og programmet er lavet ud fra de igangsættere vi har lige nu. Igangsætteren er den person, som er ansvarlig for en aktivitet i et samarbejde med deltagerne på holdet.

Idégrundlaget bag vores aktiviteter er at trække på hinandens viden og erfaringer.

Kontaktinfo

Koloritten
Markedspladsen 2
7400 Herning

Lisbeth Wium-Andersen
Aktivitetskoordinator
Tlf.: 96 28 54 54
Mail: taklw@herning.dk


Vi anbefaler brug af sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.