Om Koloritten

Koloritten er et af Aktivitetscenter beliggende i centrum af Herning by med adresse på Markedspladsen. Aktivitetscentret er et af Herning kommunes tilbud for førtidspensionister samt alle over 60 år bosiddende i Herning Kommune.

Koloritten drives af frivillige i et samarbejde med personale, og du har derfor - som medlem af huset - indflydelse på hvilke aktivitetsudbud vi har, og alle har også et ansvar i at sikre, at Koloritten er stedet hvor aktivitet, fællesskab og trivsel er i fokus via varierende aktivitetstilbud, og at skabe gode rammer for frivillige og medlemmer.

På Koloritten er der mange aktivitets-, motions- og træningstilbud samt vores dejlige Café. Caféen er et af mange aktivitetstilbud og Caféen drives derfor også af frivillige i samarbejde med vores ansatte cafékoordinator.

Aktiviteterne foregår hovedsageligt i Kolorittens åbningstid, enkelte aktiviteter og arrangementer om aftenen og i weekenden.

Aktiviteterne tager sit afsæt i ordene "Træning", "Aktivitet" og "Samvær", og vores Centerråd arbejder ud fra værdierne: Ansvar, motivation, dialog, udvikling og respekt.

Kontaktinfo

Koloritten
Markedspladsen 2
7400 Herning

Lisbeth Wium-Andersen
Aktivitetskoordinator
Tlf.: 96 28 54 54
Mail: taklw@herning.dk


Vi anbefaler brug af sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.