Velkommen til Rosenlund Aktivitetshus

Rosenlund Aktivitetshus tager afsæt i værdierne:

Fælles oplevelser og samvær

stedet hvor:

Fælles opleverlser og samvær  vægtes højt og intivitiverne opstår ved fælles hjælp og vore frivillige igangsættere og arrangører er tovholderne, som vi alle bakker op om.

Rosenlund Aktivitetshus vil gerne være det lokale samlingspunkt for alle efterlønnere, pensionister og førtidspensionister Herning Kommune. Vi ønsker, at Rosenlund er et sted, hvor alle er velkomne.

Vi ønsker, at Rosenlund Aktivitetshus er et sted, hvor alle føler sig velkommne og vi støtter hinanden i at være en del af fællesskabet. Det er de frivillige og vore medlemmer, som gør at

Rosenlund Aktivitetshus er et godt sted at være, hvor der er en afslappet atmosfære, men også et sted, hvor alle vores frivillige yder en kæmpe indsats for at vores medlemmer kan få ny viden og læring.

Du kan melde dig som deltager i en eller flere af aktiviteterne, du kan også blive frivillig vejleder. Der er altid mulighed for at oprette nye aktiviteter, så har du gode ideer hertil, er du meget velkommen til at henvende dig til Centerrådet eller til Sally Mikkelsen.  Se telefonnumre på bagsiden af bladet.

Alle vore hold, caféen og arrangementerne varetages af frivillige, men alle er velkomne til at komme med inspiration og nye input på holdene, så Rosenlund kan forsætte med at være et sted, der er i fornyelse.

I cafeteriet kan man købe en kop kaffe og et stykke brød/kage.

Er du ny bruger, og kender du ikke Rosenlund Aktivitetshus, vil vi gerne vise dig rundt og fortælle dig om stedet. Du kan blot henvende dig til et af Centerrådets medlemmer eller aktivitetskoordinator Sally Mikkelsen.

Kontaktinfo

Rosenlund Aktivitetshus
Sydgaden 8
Snejbjerg
7400 Herning
Tlf.: 96 28 55 63

Sally Mikkelsen
Aktivitetskoordinator
Tlf.: 96 28 55 63
Mail: taksm@herning.dk

Vi anbefaler brug af sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.